Що потрібно знати про бойлери?

Бoйлeри, aбo ж вoдoнaгрівaчі – нeзaмінні прилaди в целях квaртир тa привaтниx будинків. Вoни здaтні швидкo нaгрівaти вoду тa зaбeзпeчувaти її бeзпeрeбійнe пoстaчaння. У рaзі aвaрійниx відключeнь вoди, вoни дoпoмaгaють уникнути мoжливиx нeзручнoстeй.

Якими бувaють бoйлeри?

Зa типoм живлeння вoни бувaють eлeктричними тa гaзoвими. Нa сьoгoдні, більш aктуaльними варіантами вважаються саме електричні варіанти. Український бренд Ventolux має в асортименті багато моделей електричних водонагрівачів. Ознайомитися з ними ви зможете ради посиланням: https://ventolux.ua/vodonagr-vach-boyler. 

Електричні бойлери зі свого боку поділяються получи и распишись накопичувальні та проточні. Відмінність полягає у тому, що проточний водонагрівач має невеликі розміри та швидко справляється з нагрівом води. А накопичувальний, зазвичай, більшого розміру та нагріває воду трохи повільніше.

Проточні водонагрівачі ставлять получи якусь одну точку води. Це може бути якась кімната нате вибір – наприклад, кювета або кухня. Прогріти воду одразу пользу кого двох точок проточний теплообменник не зможе. Тому, якщо ви шукаєте малый варіант для використання в одній кімнаті, сміливо зупиняйтеся получай ньому. Це ідеальна прототип для невеликої сім’ї.

Накопичувальний водонагрівач має всередині высокий бак для гарячої води. Коль вентиль відкривається, гаряча длинноты змішується з холодною, і виходить до самого вас через спеціальний змішувач в (видах води. Розміщують такі бойлери альбо на підлозі, нежто на стіні.

Можливі обсяги бойлерів

После 30 літрів. Такий обсяг підійде у разі, якщо ним если користуватися одна чи максимально дві людини. На прийому душу, таких об’ємів вистачить лише чтобы однієї людини. Аби використати його из года в год, потрібно буде чекати якийсь часок, поки вода у ньому повноцінно нагріється знову. Такий водонагреватель добре підійде на використання на дачі либо у смартквартирі.

До 65 літрів. Ці водонагрівачі можуть бути корисними интересах більшої сім’ї з двох чи трьох людей. 50 літрів, в середньому, вистачає получи один прийом ванни.

Перед 95 літрів. Цей водонагрівач є універсальним интересах великих родин. Його обсягу вистачить интересах того, аби три чи чотири людини могли повноцінно прийняти ванну.

Накануне 150 літрів. Такої місткості цілком вистачить навіть  исполнение) приватного будинку. Кількості гарячої води если достатньо для великої родини до самого 6 осіб.

Відмінності по (по грибы) типом ТЕНа

ТЕН – це трубчастий електронагрівач. Він буває двох видів: мокрий і сухий.

Мокрий ТЕН занурюється у воду та працює вслед за принципом кип’ятильника. Зазвичай застосовується у невеликих проточних бойлерах. 

Сухий ТЕН – більш надійний варіант, проте, ціни получи и распишись бойлери з таким типом нагрівача набагато вищі. Сухий ТЕН захищений спеціальною конструкцією та малограмотный стикається з водою.

Обираючи водонагрівач, вообразите про те, скільки разів получай день ви плануєте приймати ванну, у якій кімнаті ви б хотіли встановити прилад та яку суму ви готові держи нього витратити. Від цього если залежати саме пирушка варіант бойлера, який варто придбати.