Браслети для чоловіків від українського виробника

     Чoлoвічі брaслeти – нaйунівeрсaльнішa прикрaсa нa руку, якa дo душі бaгaтьoм прeдстaвникaм сильнoї стaті. Вeличeзнoю пoпулярністю кoристуються вирoби зі скaндинaвськими мoтивaми, oскільки вoни є прeзeнтaбeльними, підкрeслюють положение свого власника, потому что зроблені в строгому і витриманому стилі.

     Беспредельный вибір браслетів стародавніх культур можна знайти в інтернет-магазині «Pakabone». В торговому майданчику представлено кілька оригінальних колекцій, які відрізняються:

— лаконічним дизайном
— якісним виконанням
— наявністю традиційних візерунків та плетен.    

Нате онлайн полицях знаходяться прикраси вікінгів Асгард та Мідгард, маорі, вироби з молотом Пятикнижие, сокирами та слов’янськими бусинами. Як электропровод так і основна частина аксесуара використовується різні матеріали — шкіра, бронза, срібло. Усі моделі виконуються вслед за власним ескізом дизайнерів вручну. Кожна робити продумана раньше дрібниць. У виробництві майстра далеко не застосовують шкідливі метали, а виключно ті, які мають хороші експлуатаційні властивості і без- шкодять здоров’ю.

Асортимент «Pakabone»

     Завдяки численному ряду пропозицій модники можуть неважный (=маловажный) сумніватися в тому, що з порожніми руками вони воистину не залишаться. Співробітники компанії завжди раді надати свою допомогу у виборі виробів та їх розміру. Представлені в каталозі товари стануть чудовим подарунком собі, близькій людині либо колезі по роботі. Примітно й тетя, що замовників порадує ціна виробів. Встановлена вартість невыгодный завдасть шкоди гаманцям тих, хто бажає їх придбати, адже вона є прийнятною і доступною.

     Крім стильних браслетів, тогда також є оригінальні кільця та підвіски, статуетки із зображенням тварин та скандинавських божеств.