Вважаєте, що настільні ігри — це не для Вас, 4 розповсюджених міфи про настільні, дізнатись про які Ви можете від «ІгроМаг»

Настільні ігрице та розвага, яка останнім часом набирає все більшої популярності. При цьому слід сказати, що популярними настілки були і в минулі часи, проте після, з появою електронних ігор та гаджетів, про них дещо забули.

Сьогодні ж ця розвага представлена ​​у вигляді неосяжної кількості ігор з найрізноманітнішими історіями, правилами, жанрами тощо. Зараз молоді люди віддають перевагу вечіркам з настолками, тематичним вечорам із костюмованими героями, беруть участь у різних змаганнях тощо.

настільні ігри від desktopgames.com.ua

Все тому, що настільні ігри — універсальна річ, яка підходить як дітям, так і дорослим, і є чудовою нагодою добре провести час. Проте, існують люди, які вигадують різні міфи і змушують вірити інших, тих, хто жодного разу не грав у настолку. Але настав час попрощатися з цими помилками та зрозуміти, що насправді проводити час за такими не тільки весело, а й корисно.

4 поширені міфи про настільні ігри

  • Багато хто думає, що настільні — це розвага для дітей. І це один із найпопулярніших міфів, який існує досить давно. При цьому користь дитячих ігор доведена багатьма вченими, проте, як говорилося раніше, настілки — універсальна річ, яка відмінно підійде для будь-якого віку. При цьому є безліч видів і з маркуванням для дорослих.

  • Також є хибною думка, що це досить дороге задоволення. І це теж помилкова думка, адже насправді видів настільних дуже багато. Серед них, звісно ж, можна зустріти й дуже дорогі екземпляри, але не менше й тих, які порадують своєю доступною ціною.

  • Багатьох лякає складність. Само собою, вперше будь-кому буде складніше освоїтися і зрозуміти правила, однак, приділивши цьому трохи часу, після Ви зможете насолоджуватися проведенням часу, обігруючи своїх друзів.

  • Якщо Ви вважаєте себе дуже вибагливим і думаєте, що настілки не для Вас, хочемо Вас трохи розчарувати. Зараз існує неймовірно багато жанрів і видів, які задовольнять потреби навіть найвибагливішого гравця. Вам потрібно лише пробувати нове, поки Ви не знайдете Вашу насолоду.

А допоможе Вам у цьому магазині «ІгроМаг», в якому Ви можете купити настільну гру за доступною ціною та серед великої різноманітності. Вас порадує неймовірно величезний вибір, тому що там є «коробки» для будь-якої вікової категорії, власна локалізація, популярні мережі, різні серії та багато іншого. Крім цього, там Ви зможете знайти і безліч корисних та цікавих аксесуарів як для себе, так і на подарунок.